Vanhoja kuvia Kälviältä

Voit katsella kuvagallerian kuvia ilman kirjautumista. Kommenttien lisääminen on toistaiseksi pois käytöstä roskapostittajien takia. Kuviin liittyviä tietoja voi lähettää osoitteeseen outi.jarvi (at) gmail.com


Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search
Choose your language:

Home > Juhlia Kälviällä
"Niittytanssi"
Ruotsalon raittiusseura Salonkukan tanhuryhmä esittämässä "Niittytanssia".  Kuvaaja on ollut Kalle Järvi ja otos on vuodelta 1906. Reunimmaisena oikealla opettaja Aino Leino, yksi Salonkukan perustajajäsenistä. Seuraava nainen on hänen siskonsa. Vaaleahiuksinen tyttö keskellä on Feemia Järvi (myöh. Kippo, Järvi 23). Vasemmassa reunassa on Maria Kippo (myöh. Hakunti, Kippo 23). Miehistä 3. vas. on varmaankin Jannes Hakunti (Hakunti 23) ja 5. vas ehkä myös Hakuntin miehiä, veljeksistä joko Efer tai Jooseppi (Hakunti 18). 

Ketähän muut esiintyjät mahtavat olla? Jos tunnistat henkilöitä, lähettäisitkö tietoja Vanhan Kälviän sähköpostiin. Kiitos avustasi!

Keywords: Leino Kippo Järvi Hakunti

"Niittytanssi"

Ruotsalon raittiusseura Salonkukan tanhuryhmä esittämässä "Niittytanssia". Kuvaaja on ollut Kalle Järvi ja otos on vuodelta 1906. Reunimmaisena oikealla opettaja Aino Leino, yksi Salonkukan perustajajäsenistä. Seuraava nainen on hänen siskonsa. Vaaleahiuksinen tyttö keskellä on Feemia Järvi (myöh. Kippo, Järvi 23). Vasemmassa reunassa on Maria Kippo (myöh. Hakunti, Kippo 23). Miehistä 3. vas. on varmaankin Jannes Hakunti (Hakunti 23) ja 5. vas ehkä myös Hakuntin miehiä, veljeksistä joko Efer tai Jooseppi (Hakunti 18).

Ketähän muut esiintyjät mahtavat olla? Jos tunnistat henkilöitä, lähettäisitkö tietoja Vanhan Kälviän sähköpostiin. Kiitos avustasi!

File information
Filename:naytelma.jpg
Album name:admin / Juhlia Kälviällä
Keywords:Leino / Kippo / Järvi / Hakunti /
Kuvan kohde:"Niittytanssi" tanhuesitys
Kuvauspaikka ja -aika:Ruotsalo, mahdollisesti koulun piha, kesä 1906
Kuvan omistaja ja tietojen antaja:Jouko Järvi, Vantaa, tunnistustietoja Kristiina Hakunti ja Immo Karhulahti.
Filesize:226 KiB
Date added:Dec 05, 2008
Dimensions:989 x 709 pixels
Displayed:927 times
URL:http://www.vanhakalvia.fi/galleria/displayimage.php?pid=563
Favorites:Add to Favorites

Comment 1 to 1 of 1
Page: 1

Guest_Tiina   [Dec 06, 2008 at 09:57 AM]
Miehistä 3.vas. varmaankin Jannes Hakunti (Hakunti 23). 5.vas ehkä myös Hakuntin miehiä, veljeksistä joko Efer tai Jooseppi (Hakunti 18). Tytöistä 4. vas. on Feemia Järvi (Järvi 23). Hieno kuva!

Comment 1 to 1 of 1
Page: 1