Vanhoja kuvia Kälviältä

Voit katsella kuvagallerian kuvia ilman kirjautumista. Kommenttien lisääminen on toistaiseksi pois käytöstä roskapostittajien takia. Kuviin liittyviä tietoja voi lähettää osoitteeseen outi.jarvi (at) gmail.com


Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search
Choose your language:

Home > Ryhmäkuvia
Pyhäkoulu Järvellä, Ruotsalolla
Pyhäkoulun opettaja Brita Johanna Järvi (Järvi 24, Juuret Kälviällä 2, s. 660) istumassa lapsi sylissään. Brita Johannan poika Ernst Järvi penkin päässä oikealla. Ylärivissä vasemmalla Aili Porko (Porko 13, Juuret Kälviällä 2, s. 665). Ylärivissä kolmantena oikealta  Lyyli Järvi (Järvi 25, Juuret Kälviällä 2, s. 660-661). Muita lapsia ei ole tunnistettu.
Pyhäkoululaisten takana olevassa rakennuksessa oli Antti Järven ensimmäinen kauppa Ruotsalolla. Rakennus on nykyään nähtävissä Kälviällä Toivosen Talonpojan Museossa. Museossa se on tunnuksella "Torppa" ja  mukana on kyltti "Kauppa Antti Järvi". 
Kaupan takana siintelee Isojärvi. Kuva on otettu vuoden 1908 tienoilla.
Keywords: Järvi Porko

Pyhäkoulu Järvellä, Ruotsalolla

Pyhäkoulun opettaja Brita Johanna Järvi (Järvi 24, Juuret Kälviällä 2, s. 660) istumassa lapsi sylissään. Brita Johannan poika Ernst Järvi penkin päässä oikealla. Ylärivissä vasemmalla Aili Porko (Porko 13, Juuret Kälviällä 2, s. 665). Ylärivissä kolmantena oikealta Lyyli Järvi (Järvi 25, Juuret Kälviällä 2, s. 660-661). Muita lapsia ei ole tunnistettu.
Pyhäkoululaisten takana olevassa rakennuksessa oli Antti Järven ensimmäinen kauppa Ruotsalolla. Rakennus on nykyään nähtävissä Kälviällä Toivosen Talonpojan Museossa. Museossa se on tunnuksella "Torppa" ja mukana on kyltti "Kauppa Antti Järvi".
Kaupan takana siintelee Isojärvi. Kuva on otettu vuoden 1908 tienoilla.

File information
Filename:pyhakoulu.jpg
Album name:admin / Ryhmäkuvia
Keywords:Järvi / Porko
Kuvan kohde:Pyhäkoulu Järvellä, Ruotsalolla
Kuvauspaikka ja -aika:Järven piha, Ruotsalo, noin 1908
Perhe/kylä, johon kuva liittyy:Järvi, Ruotsalo
Kuvan omistaja ja tietojen antaja:Tiina Hakunti, Kälviä
Filesize:126 KiB
Date added:May 13, 2008
Dimensions:749 x 510 pixels
Displayed:1739 times
URL:http://www.vanhakalvia.fi/galleria/displayimage.php?pid=50
Favorites:Add to Favorites